1

Värmekällan Väst AB Ånge

Välkommen till Värmekällan Väst AB / IVT-Center Väst! Vi installerar och servar värmepumpar från IVT i Ånge kommun och runtom i Västernorrlands län. Vi är återförsäljare av IVT och kan deras produkter utan och innan.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om IVTs sortiment av värmepumpar eller du vill ha en offert på installation eller service. Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!  Adress

  Ensillre 150
  841 92 Ånge

  Kontaktuppgifter:

  Tel: 020-565 000
  Jour: 070-852 05 26
  E-post: info@ivtcenter.se

  Öppettider

  Måndag – Fredag: 8.00-16.00
  Lunchstängt: 11.30 -12.30
  Lördag och Söndag: Stängt

  Vi som jobbar här

  Christofer Kallies

  Mobil: 0706-520633

  E-post: christofer.kallies@varme-kallan.se

  IVT Värmepump i Ånge

   

  Med en värmepump utvinner du energi från luft, mark eller vatten. Genom att installera en värmepump i Ånge använder du väldigt lite elektricitet för att utvinna energi, och i sin tur överföra energin till ditt värmesystem hemma. Detta gör din värmepump till ett miljövänligt och väldigt effektivt alternativ för att värma upp din bostad i Ånge.

  Fördelarna med att installera en värmepump i ditt hem är många och vi på Värmekällan Väst är trygga i att vi med IVT Värmepumpar har både de produkter och den kunskap som behövs för att du ska kunna ta del av denna uppvärmning på bästa sätt.

  10 års garanti ingår. För vi chansar aldrig.


  För att du ska känna dig helt trygg med ditt köp får du alltid 10 års garanti på kompressorn (hjärtat i din värmepump) när du köper en värmepump från IVT. Garantin gäller när du köper någon av våra värmepumpar för villor med en effekt upp till 20 kW och servar den enligt IVT:s serviceprogram. Garantin skiljer sig från en försäkring genom att du aldrig behöver koppla in något försäkringsbolag om något skulle hända med din värmepump. Istället ringer du direkt till din oss på Värmekällan Väst AB så hjälper vi dig, helt utan självrisk eller annan kostnad.

  Bra va? Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra garantier eller klicka dig vidare för att läsa mer.

  Vi servar din värmepump i Ånge!

   

  För att din värmepump ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi regelbunden service av en auktoriserad servicepartner. Som återförsäljare av IVTs värmepumpar har vi på IVT-Center Väst certifierade servicereparatörer som säkerställer att din värmepump får den uppmärksamhet den behöver.

  Genom regelbunden service fungerar din värmepump optimalt, vilket gör att du sparar både energi och pengar.