1

Värmepumpar för större fastigheter

Äger du en eller flera fastigheter och vill se över energiförbrukningen? Sitter du i styrelsen för din bostadsrättsförening och vill ha hjälp med att ta fram lösningar för uppvärmning? Vi på Värmekällan Väst AB har med IVT i ryggen några av marknadens bästa lösningar för effektiv uppvärmning av fastigheter. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

IVT Geo
För fastigheter och bostadsrätter

Ingen fastighet är den andra lik. Därför kommer vår värmepump IVT Geo i åtta olika effektstorlekar. Det gör att vi kan sätta ihop en systemlösning som passar de exakta behoven för varje fastighet. Och eftersom du betalar för precis det du behöver blir investeringskostnaden lägre, och besparingen högre.

IVT Geo ger högre SCOP genom unik tandemkompressor och insprutningsteknik. Den klarar hötemperatursystem med 68 grader och varmvattenladning utan tillskottsvärme. Går att installera med stående eller liggande chassi för enkel och flexibel installation.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer om IVT Geo för fastigheter

(Klicka på bilderna för att öppna)

Vi är med dig från start till mål

 

Vi börjar alltid vår process med ett första möte där vi gör en noggrann analys av fastigheten. När vi har gått igenom alla fakta, gjort alla uträkningar och du som beställare förklarat just dina specifika tankar, idéer och behov – först då presenterar vi vad vi anser är den bästa lösningen för just din fastighet.

Men du kan vara lugn, vi hjälper dig att se över dina behov. Vi är med dig hela vägen.

Kontakta oss så hjälper vi dig komma igång!

 

Se videon om IVT Geo

Alltid 5 års garanti på värmepumpar för fastighet

 

Våra värmepumpar är resultatet av ett djuplodande arbete och kvalitetssäkring genom alla led. Från utveckling och tillverkning till installation. Därför kan vi också ge 5 års garanti på alla våra värmepumpar för fastigheter. Garantin ingår som en del av en serviceplan som säkerställer kvaliteten, funktionen, besparingen och livslängden på det nya värmesystemet.

"Mycket nöjd. Två veckor efter säljmötet med PO var värmepumpen installerad. Snyggt arbete och installatören tog allt skräp med när det var klart. Vi är mycket nöjda."

 

Annie Thingvall

    

"Klart trevlig och kunnig personal som hjälpte mig med vår IVT värmepump till överkomligt pris."

 

Jukka T

    

"Snabb service och de kan vad dem håller på med."

 

Andreas B

    

Värmekällan Väst AB

Värmekällan Väst AB har lång erfarenhet av luftvärmepumpar och har arbetat som IVT-partner sedan 1980 under namnet IVT-Center Väst. Vi är experter på energibesparing och har lång erfarenhet av förnybar energi. Det gör vårt företag till det självklara valet när du ska investera i en ny värmepump, solceller eller poolvärme. Eftersom inget hem är det andra likt rekommenderar vi att du bokar in ett kostnadsfritt hembesök med oss. Då kan vi anpassa vår offert helt efter dina behov och förutsättningar. Vi utför våra tjänster med stort ansvar och levererar en nyckelfärdig och optimal energisparlösning.

Nöjd-kund-garanti

Värmekällan Väst AB  och Energimannen har av IVT värmepumpar utsetts till Sveriges bästa återförsäljare kategori ”flest nöjda kunder”. En prestigefylld och ärorik utmärkelse som visar att vi tar hand om våra kunder på absolut bästa sätt. Ett arbete vi jobbat med i många år.

Vi hoppas såklart på ännu fler nöjda kunder framöver och för att du ska känna dig trygg med oss erbjuder vi nöjd-kund-garanti.