1

Spara pengar med IVT Värmepumpar

Om du vill installera en värmepump är det viktigt att veta vilken typ som är bäst för dig. Värmepumpar kan installeras på många olika sätt. Vissa människor har dem installerade inuti sina hem, medan andra har dem installerade utanför.

En luftvärmepump använder luft utanför ditt hem för att kyla ner det, eller värma upp det under vintermånaderna, medan en jordvärmepump använder jord eller vatten från en sjö eller flod.

Bergvärmepump i Ängelholm

Bergvärmepump

Bergvärme är den mest energieffektiva uppvärmningsmetoden som används i Sverige idag. Geotermisk uppvärmning når sina högsta temperaturer under de kallaste månaderna, då det också behövs mest energi för att värma huset.

Luftvärmepump Ängelholm

Luft/vattenvärmepump

Om avståndet till berg är för långt eller om platsen är för liten för att gräva ner geotermisk värme är luft/vatten-värmepumpar det självklara valet. Den här typen sparar utrymme och installationskostnader jämfört med andra metoder, som exempelvis frånluftspumpar.

Värmepump Ängelholm

Luft/luftvärmepump

Luft-luftvärmepumpar är väl lämpade för moderna och smarta hem. Luftrening, AC-funktioner och enkel styrning via SMS eller WiFi, gör att de kan användas i de flesta hem idag.

Frånluftsvärmepump Ängelholm

Frånluftsvärmepump

Om du bor i ett område där det är svårt att installera jordvärme eller om det inte finns tillräckligt med utrymme på din fastighet för att installera en luft/vatten-värmepump, kan du överväga att i stället installera en frånluftsvärmepump. Dessa pumpar installeras ofta på platser där utrymmet är begränsat, t.ex. i tvättstugor och badrum.

Värmekällan Väst AB
Ängelholm

Värmekällan Väst AB har lång erfarenhet av luft-värmepumpar i Skåne och har arbetat som IVT-partner sedan 1980 under namnet IVT-Center Väst. Vi är experter på energibesparing och har lång erfarenhet av förnybar energi, vilket gör vårt företag till det bästa valet när det kommer till värmepumpar, solceller eller poolvärme. Eftersom alla bostäder är olika samt kräver olika värmepumpar, rekommenderar vi att man bokar in ett kostnadsfritt hembesök med oss för att få ett mer exakt pris och offert.

Vi utför våra tjänster med stort ansvar och med optimala energisparlösningar. Välkommen till oss för expert hjälp med service på din värmepump i Ängelholm, Helsingborg och övriga delar av Skåne.

Behöver din värmepump genomgå service?

För att värmepumpen ska hålla så länge som möjligt är det viktigt med regelbunden service av en auktoriserad servicepartner. Som återförsäljare av IVTs värmepumpar har vi på IVT-Center Väst certifierade servicereparatörer som säkerställer att din värmepump håller sig i gott skick. Genom regelbunden service fungerar din värmepump optimalt, vilket gör att du sparar både energi och pengar. Vi servar din värmepump även i kringliggandes städer som exempelvis Helsingborg och runtom i hela Skåne.

Ring oss redan idag så kommer en av våra specialister ut till dig i Ängelholm för installation eller service av din luftvärmepump.

Boka service eller be om offert!

Kontakta oss via formuläret nedan för mer information om vad som gäller vid service av värmepumpar i Ängelholm.  Adress:

  Brovägen 12
  266 75 Hjärnarp
  Orgnr: 556504-2438

  Kontaktuppgifter:

  Tel: 0702-610619
  E-post: m.behning@ivtcenter.se

  Tel huvudkontor: 020-565 000
  Jour: 070-852 05 26
  E-post: info@ivtcenter.se

  Öppettider

  Måndag – Fredag: 8.00-16.00
  Lunchstängt: 11.30 -12.30
  Lördag och Söndag: Stängt

  Kontakt Värmekällan Ängelholm

  Michael Behning

  Service & Installation

  m.behning@ivtcenter.se
   Mobiltelefon: 0702-610619

  Behöver du hjälp med att få en värmepump installerad hos dig?

  Värmekällan Väst AB har lång erfarenhet av värmepumpar och energibesparingar
  och hjälper dig gärna med även din luftvärmepump i Ängelholm.

  Berg-, jord- och sjövärme i Ängelholm

   

  Vätske-/vattenvärmepumpar fungerar på samma sätt som luftvärmepumpar och tar energin från marken. De kallas också för vätske-/vattenpumpar eftersom de hämtar energi från berg, mark eller en sjö i närheten av huset. Den energi som pumpen samlar in omvandlas till värme som sedan skickas till vattenvärmesystemet.

  Därför kan samma typ av pump använda dessa olika typer av energi, även om det krävs vissa justeringar beroende på vilken typ av pump som används.

  Luft / vattenvärmepumpar
  i Ängelholm

   

  Uppvärmning med luft/vatten-värmepumpar kan bidra avsevärt till att spara på elräkningarna.

  Luft-till-vatten-värmepumpar utvinner energi från luften utanför huset. Vanligtvis installeras den här typen av pump tillsammans med en inomhusenhet från samma tillverkare. I denna del ingår varmvattenberedare, strömförsörjning och styrenhet. Det är också möjligt att komplettera en befintlig vedeldad spis med en luft/vatten-värmepump.

  "Mycket nöjd. Två veckor efter säljmötet med PO var värmepumpen installerad. Snyggt arbete och installatören tog allt skräp med när det var klart. Vi är mycket nöjda."

   

  Annie Thingvall

      

  "Klart trevlig och kunnig personal som hjälpte mig med vår IVT värmepump till överkomligt pris."

   

  Jukka T

      

  "Snabb service och de kan vad dem håller på med."

   

  Andreas B

      

  Frånluftsvärme i Ängelholm

   

  Frånluftsvärmepumpar ger ventilation, uppvärmning och varmvatten till ett hus eller en fastighet. Den omvandlas sedan till ny värme. Frånluften används därför för att blåsa ut gammal, dålig luft som har värmts upp. Samtidigt som den gamla luften blåses ut kommer ny frisk luft in utifrån genom ventilerna i fönster och väggar.

  Nöjda kunder i Ängelholm

  Nöjd-kund-garanti

   

  Värmekällan Väst AB  och Energimannen har av IVT värmepumpar utsetts till Sveriges bästa återförsäljare kategori ”flest nöjda kunder”. En prestigefylld och ärorik utmärkelse som visar att vi hjälper våra kunder på absolut bästa sätt. Ett arbete vi jobbat med i många år.

  Vi hoppas såklart på ännu fler nöjda kunder framöver och för att du ska känna dig i Ängelholm trygg med oss och få den hjälp du förtjänar, erbjuder vi nöjd-kund-garanti.

  Luft / luftvärmepumpar
  i Ängelholm

   

  En luft-luftvärmepump är ett utmärkt komplement till befintliga uppvärmningssystem.

  Denna värmepump fungerar genom att överföra värme från luften utanför till huset. Detta innebär att radiatorerna kan vara kvar och att mindre energi används för att värma upp huset. Ett luft-till-luft-system är ett utmärkt alternativ om du redan har ett värmesystem men inte kan hålla uppe temperaturen i ditt hem under vintermånaderna.

   

  Värmekällan Väst AB

   

  På Värmekällan Väst AB är vi engagerade i att göra ditt liv enklare. Vi arbetar som IVT-partner och har gjort det sedan 1980 under namnet IVT-Center Väst. Med vår långa erfarenhet kan du vara säker på att vi är experter på både värmepumpar och energibesparing.

  Vi förstår att inget hem eller företag är det andra likt – därför rekommenderar vi att du bokar ett kostnadsfritt hembesök hos oss. Då kan vi skräddarsy vårt erbjudande efter dina behov och förutsättningar. Våra tjänster utförs med stort ansvar och vi levererar en nyckelfärdig och optimal energibesparing.

   

  Värmekällan Ängelholm

  10 års garanti ingår. För vi chansar aldrig.


  För att du ska känna dig helt trygg med ditt köp får du alltid 10 års garanti på kompressorn när du köper en värmepump oss. Garantin gäller när du köper någon av våra värmepumpar för villor med en effekt upp till 20 kW och servar den enligt IVT:s serviceprogram. Garantin skiljer sig från en försäkring genom att du aldrig behöver koppla in något försäkringsbolag om något skulle hända med pumpen. Istället ringer du direkt till din oss på Värmekällan Väst AB så att vi kan hjälpa dig. Bra va? Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra garantier eller klicka dig vidare för att läsa mer.

  Värmepump Ängelholm

   

   

  Kontakta oss idag på Värmekällan oss så hjälper våra certifierade installatörer dig att spara pengar på hemvärmen. Vi installerar värmepumpar åt privatpersoner och företag i Helsingborg och erbjuder både kostnadsfri offert och hembesök för att du ska känna dig trygg i att värmepumpen är rätt för just dig, samt för att vi ska kunna ge dig den hjälp du som kund förtjänar.

  Service och installation av värmepumpar i Ängelholm

  Vi servar din värmepump i Ängelholm

   

  Vi på Värmekällan har med vår långa erfarenhet blivit experter på tjänster som dimensionering, installation, service och reparation av pumpar i Ängelholm. Värmepumpar har varit vårt fokus i över 30 år och med erfarenheten vi har införskaffat oss under våra många år i branschen, vet vi hur viktigt det är med regelbundet underhåll.

  Vi är även medvetna om hur viktigt det är att få hjälp fort om värmepumpen stannar helt och inte längre värmer upp bostaden som den ska. En värmepump som stannat helt prioriteras för felsökning och reparation. Eftersom en luftvärmepump arbetar dygnet runt kan den även stanna dygnet runt. Vi erbjuder därför jour, där du man kontakta oss dygnet runt för att få hjälp med din värmepump.

  Priser för att serva en värmepump i Ängelholm

  En underhållsservice som tar ungefär 1 timma på plats kostar 2500 kr för värmepumpar upp till 20kW. Detta är ett totalpris där servicebilen, resan och arbetet på plats ingår i priset.

  Vid eventuella fel på värmepumpen tillkommer kostnader för att åtgärda dessa. Värmepumpar på 20kW och uppåt prissätts individuellt.

  Behöver man ett serviceavtal på värmepumpar?

  Vi erbjuder möjligheten att finnas med i vårt register där man kan få sin värmepump servad varje eller vartannat år. När det är dags för service på din värmepump kontaktar vi fastighetsägaren eller den ansvarige.

  Dessa tjänster försöker vi att utföra under våren, sommaren och i början av hösten. Detta gör vi för att försäkra oss om att hinna hjälpa så många som möjligt innan vintern och kylan kommer. Under Vintern prioriterar vi inte underhållsservicen, utan då görs de enbart i mån av tid.

  Svårt att hitta rätt värmepump?

  Läs mer om våra olika värmepumpar eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt!