1

Välkommen till IVT Värmepumpar

Då det finns många typer av värmepumpar, som alla fungerar på olika sätt, är det viktigt att ta reda på vilken som bäst lämpar sig för ditt hem. Värmepumpar kan också installeras på olika sätt. Vissa människor har dem installerade inuti sina hem, medan andra har dem installerade utanför. Är du inte säker på vilken typ som passar dig bäst är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

 

Men vilka typer av värmepumpar finns det då att välja mellan?

 

Välkommen till oss för en bergvärmepump i Trollhättan

Bergvärmepumpar

Bergvärme anses vara den mest effektiva uppvärmningsformen när det kommer till förbrukningen av energi. Denna typ av uppvärmning uppnår den högsta temperaturen under de kallaste månaderna, då mest energi i regel går åt för att värma upp bostaden.

Välkommen till oss för en luftvärmepump i Trollhättan

Luft/vattenvärmepumpar

När du har för långt till berg eller för liten tomt för att gräva ner jordvärme är en luft/vatten-värmepump det självklara valet. Den här typen sparar utrymme och pengar på installationskostnaderna jämfört med andra system, som luft-luft- eller frånluftspumpar.

Välkommen till oss för en värmepump i Trollhättan

Luft/luftvärmepumpar

Luft-luft-värmepumpen är väl lämpad för dagens smarta hem. Dess luftreningsfunktioner, AC och det faktum att de är lätta att styra via SMS eller WiFi gör att de passar de flesta hem idag.

Välkommen till oss för en frånluftsärmepump i Trollhättan

Frånluftsvärmepumpar

Frånluftsvärmepumpar är många gånger installerade i tvättstugor, groventréer eller badrum där utrymmet är begränsat. Just därför är frånluftsvärmepumpen också mycket kompakt.

Värmekällan Väst AB
Trollhättan

Välkommen till Värmekällan Väst AB. Vi installerar och servar värmepumpar, och har gjort det under lång tid, och eftersom vi är återförsäljare av IVT kan vi alla deras produkter utan och innan. Detta innebär att om du vill köpa en ny värmepump eller bara har frågor om din befintliga pump, kan vi hjälpa dig.

Om du har några frågor om våra värmepumpar eller vill ha en offert för installation eller service är du välkommen att kontakta oss på Värmekällan. Kontakta oss på telefon eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Hjälp med att serva din värmepump?

Regelbunden service av en auktoriserad servicepartner är av stor vikt för att din värmepump ska hålla så länge som möjligt. Som återförsäljare av IVTs värmepumpar har vi på IVT-Center Väst certifierade servicereparatörer som säkerställer att din värmepump i Trollhättan får den installation och underhåll som behövs. Regelbunden service gör att din värmepump fungerar optimalt, vilket gör att du sparar både energi och pengar.

Boka service eller be om offert!

 Det är viktigt att du som fastighetsägare ser till att regelbunden service utförs på din värmepump. Detta för att säkerställa dig om att allt ser ut som det ska och att du får ut så mycket av din investering som möjligt. Du som fastighetsägaren kan även utföra enklare service själv, så som rengöring av filter, avluftning och påfyllning av vatten till värmesystemet. Utöver detta rekommenderar vi att du kontaktar oss för en grundligare genomgång av din värmepump.

Kontakta oss via formuläret nedan för mer information om vad som gäller vid service av värmepumpar i Trollhättan.  Huvudkontor

  Industrivägen 55
  433 61 Sävedalen
  Orgnr: 556504-2438

  Kontaktuppgifter:

  Tel: 020-565 000
  Jour: 070-852 05 26
  E-post: info@ivtcenter.se

  Öppettider

  Måndag – Fredag: 8.00-16.00
  Lunchstängt: 11.30 -12.30
  Lördag och Söndag: Stängt

  Vi som jobbar här

  Peo Kallies

  Ägare/Teknisk säljare
  po.kallies@varme-kallan.se
  Huvudkontor: 020-565 000

  Michael Kallies

  Maria Wensund

  Daniel Zachrisson

  Patrik Losgård

  Arbetsledare
  patrik.losgard@varme-kallan.se
  Huvudkontor: 020-565 000

  Linda Bengtsson

  Arbetsledare
  linda.bengtsson@varme-kallan.se
  Huvudkontor: 020-565 000

  "Mycket nöjd. Två veckor efter säljmötet med PO var värmepumpen installerad. Snyggt arbete och installatören tog allt skräp med när det var klart. Vi är mycket nöjda."

   

  Annie Thingvall

      

  "Klart trevlig och kunnig personal som hjälpte mig med vår IVT värmepump till överkomligt pris."

   

  Jukka T

      

  "Snabb service och de kan vad dem håller på med."

   

  Andreas B

      

  Vi finns där behovet finns

  Värmekällan Väst AB har lång erfarenhet inom värmepumpar och energibesparing
  och hjälper gärna även dig med din värmepump.

  Nöjda kunder i Trollhättan

  Nöjd-kund-garanti

   

  Värmekällan Väst AB  och Energimannen har av IVT värmepumpar utsetts till Sveriges bästa återförsäljare kategori ”flest nöjda kunder”. En prestigefylld och ärorik utmärkelse som visar att vi tar hand om våra kunder på absolut bästa sätt. Ett arbete vi jobbat med i många år.

  10 års garanti ingår. För vi chansar aldrig.


  För att du ska känna dig helt trygg med ditt köp får du alltid 10 års garanti på kompressorn när du köper en värmepump oss. Garantin gäller när du köper någon av våra värmepumpar för villor med en effekt upp till 20 kW och servar den enligt IVT:s serviceprogram. Garantin skiljer sig från en försäkring genom att du aldrig behöver koppla in något försäkringsbolag om något skulle hända med pumpen. Istället ringer du direkt till din oss på Värmekällan Väst AB så att vi kan hjälpa dig. Bra va? Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra garantier eller klicka dig vidare för att läsa mer.

  Värmekällan Väst AB

   

  Vi på Värmekällan Väst AB brinner för att göra ditt liv enklare. Vi har arbetat som IVT-partner sedan 1980 vilket gör oss till de främsta experterna på marknaden när det kommer till värmepumpar och energibesparing.

  Välkommen till Värmekällan för värmepumpar i Trollhättan

  Värmepump Trollhättan

   

  Det finns två stora skäl till varför vi installerar så många värmepumpar i Trollhättan. För det första är de kostnadseffektiva, vilket innebär att värmepumpen kommer att hjälpa dig att spara pengar på din värme efter installationen. För det andra är de betydligt mer miljövänliga än alternativa typer av uppvärmning. Genom att ersätta ditt befintliga värmesystem med en värmepump kan du spara pengar på uppvärmning av hemmet och samtidigt göra din del för miljön.

  Hur arbetar vi med service och underhåll av värmepumpar i Trollhättan?

   

  Vi på Värmekällan är experter på  dimensionering, installation, service och reparation av alla typer av värmepumpar. Vår långa erfarenhet har gjort oss väl medvetna om vikten av regelbunden service, och vad det innebär att inte underhålla värmepumpen som den bör göras. Eftersom en luftvärmepump arbetar dygnet runt så kan den även stanna dygnet runt, vilket också är anledningen till att vi erbjuder jour. På detta sätt kan du nå oss dygnet runt för att få hjälp om det skulle behövas.

  Service och installation av värmepumpar i Trollhättan

  Vilken service kan jag själv utföra på min värmepump?

   

  Du som fastighetsägare kan utföra enklare service själv. Rengöring av filter, avluftning och påfyllning av vatten till värmesystemet är något som alla ägare av en värmepump bör kunna utföra själv.

  Om du som fastighetsägare inte gör någon typ av enklare service på din värmepump, bör du boka in en underhållsservice varje år. Har du själv har lite mer koll, rengör filter, kollar trycket och ser över driftstemperaturer och loggar så räcker det vanligtvis med underhållsservice vartannat eller var tredje år.

  Avslutningsvis vill vi återigen påpeka att det är av stor vikt att man som fastighetsägare har en trygg servicepartner. Vi på Värmekällan ser alltid till att finnas till för våra kunder när dem behöver det. Välkommen att kontakta vårt företag för hjälp med installation och service av värmepump i Trollhättan.

  Svårt att hitta rätt värmepump?

  Läs mer om våra olika värmepumpar eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt!