1

GDPR

Värmekällan Väst AB värnar om din integritet och tar alla frågor om sekretess på största allvar.
Vi värdesätter det förtroende du ger oss genom att anförtro oss dina personuppgifter.
Vi använder alltid dina personuppgifter på ett ärligt och förtroendefullt sätt enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

För mer information om dataskyddsförordningen, se datainspektionens hemsida (extern länk).

1 + 4 =

Adress

Industrivägen 55
433 61 Sävedalen

Kontaktuppgifter:

Tel: 020-565 000
Jour: 070-852 05 26
E-post: info@varme-kallan.se

Öppettider

Måndag – Fredag: 8.00-16.00
Lunchstängt: 11.30 -12.30
Lördag och Söndag: Stängt

IVT Värmepumpar

 

Med en värmepump utvinner du energi från luft, mark eller vatten. En värmepump använder väldigt lite elektricitet för att utvinna energi och i sin tur överföra den till ditt värmesystem. Detta gör din värmepump till ett miljövänligt och otroligt effektivt alternativ för att värma upp din bostad.

Fördelarna med att installera en värmepump i ditt hem är många och vi på Värmekällan Väst är trygga i att vi med IVT Värmepumpar har de produkter och den kunskap som krävs för att du ska kunna ta del av dessa på bästa sätt.

10 års garanti ingår. För vi chansar aldrig.


För att du ska känna dig helt trygg med ditt köp får du alltid 10 års garanti på kompressorn (hjärtat i din värmepump) när du köper en värmepump från IVT. Garantin gäller när du köper någon av våra värmepumpar för villor med en effekt upp till 20 kW och servar den enligt IVT:s serviceprogram. Garantin skiljer sig från en försäkring genom att du aldrig behöver koppla in något försäkringsbolag om något skulle hända med din värmepump. Istället ringer du direkt till din oss på Värmekällan Väst AB så hjälper vi dig, helt utan självrisk eller annan kostnad. Bra va? Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra garantier eller klicka dig vidare för att läsa mer.

Vårda din värmepump!

 

För att din värmepump ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi regelbunden service av en auktoriserad servicepartner. Som återförsäljare av IVTs värmepumpar har vi på IVT-Center Väst certifierade servicereparatörer som säkerställer att din värmepump får den kärlek den förtjänar.

Genom regelbunden service fungerar din värmepump optimalt, vilket gör att du sparar både energi och pengar.