Service värmepump i Halmstad

Vill du att din värmepump ska hålla så länge som möjligt? Då är regelbunden service av en auktoriserad servicepartner att rekommendera. Som återförsäljare av IVTs Värmepumpar har vi på Värmekällan Väst AB/IVT Center certifierade servicereparatörer som ser till att din värmepump får den service som krävs. Regelbunden service på din värmepump i Halmstad bidrar till att du sparar du både energi och pengar i längden.

Kontakta oss via formuläret nedan om du vill få mer information
om vad som gäller för vid värmepumpservice i Halmstad

Kontakta oss för service i Halmstad:

Vi servar värmepumpar från Lysekil i norr till Helsingborg i söder och ca 10 mil inåt landet.
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Vill du hellre ringa till några av våra andra lokalkontor hittar du dem här:

Huvudkontor

Tel: 020-565 000
Jour: 070-852 05 26
E-post: info@varme-kallan.se

Öppettider

Måndag – Fredag: 8.00-16.00
Lunchstängt: 11.30 -12.30
Lördag och Söndag: Stängt

Service av värmepumpar i Halmstad

 

Regelbunden service av en auktoriserad servicepartner är av stor vikt för att din värmepump ska hålla så länge som möjligt. Som återförsäljare av IVTs värmepumpar har vi på IVT-Center Väst certifierade servicereparatörer som säkerställer att din värmepump i Halmstad får det underhåll som behövs. Genom regelbunden service fungerar din värmepump optimalt, vilket gör att du sparar både energi och pengar.

Vill du läsa mer om IVT värmepumpar i Halmstad klicka här

Värmekällan Väst AB

Värmekällan Väst AB har lång erfarenhet av luftvärmepumpar och har arbetat som IVT-partner sedan 1980 under namnet IVT-Center Väst. Vi är experter på energibesparing och har lång erfarenhet av förnybar energi. Det gör vårt företag till det självklara valet när du ska investera i en ny värmepump, solceller eller poolvärme. Eftersom inget hem är det andra likt rekommenderar vi att du bokar in ett kostnadsfritt hembesök med oss. Då kan vi anpassa vår offert helt efter dina behov och förutsättningar. Vi utför våra tjänster med stort ansvar och levererar en nyckelfärdig och optimal energisparlösning.

Värmekällan Väst AB – vi hjälper dig med
service på din värmepump i Halmstad

 

Värmekällan Väst AB har lång erfarenhet av luftvärmepumpar och har arbetat som IVT-partner sedan 1980 under namnet IVT-Center Väst. Vi är experter på energibesparing och har lång erfarenhet av förnybar energi. Det gör vårt företag till det självklara valet när du är intresserad av nya luftvärmepumpar, solceller eller poolvärme. Då alla hem skiljer sig åt från varandra ser vi att det är till fördel för dig att boka in ett kostnadsfritt hembesök med vårt företag i Halmstad, Halland. På så vi kan vi anpassa vår offert efter dina behov och förutsättningar. Vi utför våra tjänster med stort ansvar och levererar en nyckelfärdig och optimal energisparlösning. Kontakta oss när du behöver hjälp med service av värmepump i Halmstad.

 

Hur arbetar Värmekällan med service av värmepumpar i Halmstad?

Vi på Värmekällan är experter på tjänster så som dimensionering, installation, service och reparation av olika typer av värmepumpar. Värmepumpar har varit vår huvudsyssla i över 30år. Vår långa erfarenhet har gjort oss väl medvetna om vikten av att sköta en värmepump, men vi vet också hur viktigt det är att få hjälp fort om värmepumpen stannar helt. En värmepump som stannar helt och inte ger värme eller varmvatten prioriteras för att felsökas och repareras. Eftersom en luftvärmepump arbetar dygnet runt så kan den även stanna dygnet runt, och därför erbjuder vi jour så att man kan nå oss dygnet runt för att få hjälp.

 

Vad kostar service av värmepump i Halmstad?

En underhållservice tar ca 1 tim på plats och kostar 2500 kr för värmepumpsstorlekar upp till 20kW. Det är ett totalpris där resan, servicebilen och arbetet på plats ingår i priset. Om man påträffar eventuella fel så tillkommer kostnader för att åtgärda dessa. Värmepumpar på 20kW och större prissätts individuellt.

Erbjuder ni serviceavtal på värmepumpar?

Hos oss kan man välja att finnas med i ett register där man kan få sin värmepump servad varje eller vartannat år. Vi kontaktar då fastighetsägaren eller den som är ansvarig när det är dags för underhållsservice. Vi försöker att utföra de flesta tjänster under vår, sommar och början på hösten. Detta då vi vill vara säkra på att hinna med att hjälpa så många som möjligt innan den riktiga vintern börjar. Under Vintern prioriterar vi inte underhållsservice utan det utförs endast i mån av tid.

Kan man själv utföra service på sin värmepump i Halmstad?

 

Fastighetsägaren bör kontinuerligt titta till sin värmepump för att se till så att allt ser bra ut. Viss typ av enklare service kan utföras av fastighetsägaren, tex rengöring av filter, avluftning och påfyllning av vatten till värmesystemet.

Vår riktlinje gällande hur ofta en värmepump behöver underhållsservice är följande. Om man som fastighetsägare inte alls gör någon typ av enklare service på sin värmepump förutom att se till så den är igång, så bör man utföra en underhållsservice på den varje år. Men om man däremot själv har lite mer koll, rengör filter, kollar trycket och ser över lite driftstemperaturer och för loggar så är det lämpligt med en underhållsservice vartannat eller var tredje år.

Avslutningsvis vill vi återigen påpeka att det är av stor vikt att man som fastighetsägare har en trygg servicepartner. Vi på Värmekällan ser alltid till att finnas till för våra kunder när dem behöver det. Välkommen att kontakta vårt företag för hjälp med installation och service av värmepump i Halmstad.