1

Värmekällan Väst utnämnd till Årets Återförsäljare 2023

2024-09-23 | Nyheter

Med stolthet och glädje kan vi meddela att Värmekällan Väst har blivit utnämnd till Årets Återförsäljare 2023. Detta prestigefyllda pris är ett erkännande för vårt dedikerade arbete och engagemang inom branschen, där vi ständigt strävar efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och enastående service.

Utnämningen är ett resultat av det hårda arbete och den passion vi har för att hjälpa våra kunder att hitta den bästa lösningen för deras uppvärmningsbehov. Vi är otroligt tacksamma för alla våra fantastiska medarbetare, samarbetspartners och framför allt våra kunder, som gjort denna utmärkelse möjlig.

Värmekällan Väst kommer även i fortsättningen arbeta för att vara ledande inom värmelösningar och arbeta för att erbjuda det allra bästa i både produkter och kundsupport. Tack för ert fortsatta förtroende och vi ser fram emot att fortsätta leverera värme och komfort till er i många år framöver!

Tack till alla som gjort detta möjligt!

Tidigare Nyheter hos Värmekällan Väst

Familjeföretaget som sprider mest värme av alla i Sverige

Familjeföretaget som sprider mest värme av alla i Sverige Värmekällan Väst AB är Sveriges ledande försäljare och installatör av värmepumpar. Företaget styrs med varm hand av Peo Kallies och sonen Michael – som är nummer 1 i Sverige tack vare sin långa erfarenhet i...